maandag 22 april 2013

De tussenstand.

Zo, de oranje tussenstand.... Broches, sleutelhangers, slofjes en niet te vergeten....



Beatrix, van Aandehaakgeslagen. Ik vind hem leuk geworden, leuk als oorbel of als broche!
En de leuke bloemetjes van Ellebel!






Verder ben ik ook nog bezig geweest met de Arne en Carlos bloemetjes en ik vond het zelf wel erg leuk om er een pannenlap van te maken!  Nu snel een tweede maken!


vrijdag 19 april 2013

Oranjemarkt!

Zo, aan de oranjehaak. Als ik genoeg haak de komende anderhalve week hoop ik een kraampje te kunnen vullen op de koninginnemarkt 30 april! 
Hieronder de kroontjes die ik al zovaak voorbij zag komen de afgelopen week. Het is gehaakt met een soort oranje lint. van linea pura. Echt ontzettend leuk!
Veiligheidsspeld erin en klaar!


Verder de lekkere onderzetters die ik al zo vaak gemaakt heb. Deze gaan blind en gedachtenloos en vallen altijd in de smaak, dus perfect voor de oranjemarkt dacht ik zo. 







Hierboven nog een leuk kroontje alleen dan met touw & lint samengehaakt. Ik vond het effect wel erg leuk, maar het haken zelf is niet zo fijn omdat het heel stroef gaat, dus deze laat ik bij 1x!


En dan de leuke babyschoentjes bij i'm topsy turvy die ik al eerder gehaakt heb in andere kleuren, nu in het knaloranje. Wie wil zijn baby/dreumes nou niet op koninginnedag zien in deze geweldige knallende slofjes!

Hebben jullie nog leuke ideeën die in de smaak zullen vallen op koninginnedag voor de markt? Die ook nog eens een beetje snel te produceren zijn? Ben benieuwd!




De afgelopen tijd heb ik al 3x meegemaakt dat mijn post niet aankwam. Heel vervelend, waardoor ik deze leuke sticker give away nooit ontvangen had! Ontzettend lief van JoséBianca dat ze het alsnog wilde opsturen. Dit weekend weer een paar jarigen dus ik heb meteen wat aan de leuke stickers! Kijk ook eens op de leuke site! Daar worden mooie spulletjes verkocht. 





donderdag 11 april 2013

Kroon!



Zojuist heb ik me even gestort op dit ontzettend leuke patroon dat ik voorbij zag komen bij Blijdatikbrei. Het is een japans telpatroon, maar als je hier een beetje mee overweg kan, is het niet lastig! Mij lukte het in 1 keer in ieder geval.

Gehaakt met oranje katoen en een glitterdraad samen. 
Mooi geworden hè? Ik ga zometeen nog wat leuke rood wit blauw haaksels maken zodat mijn thema hoekje weer leuk gevuld is!



Vanmiddag even bij de ikea gewist en leuke bloempotjes gescoord. Ook nog wat mooie oranje kaarsjes en een leuk oranje kussen. Verder heb ik een opbergbak voor mijn haakspulletjes voor naast de bank gekocht, want het werd een steeds grotere bende! Dan te bedenken dat er nog een hele kast is gevuld met haakspullen en knutselspullen.





dinsdag 2 april 2013

Slinger


Afgelopen weekend ben ik bezig geweest met deze slinger voor Stijn, de jarige job. Hij werd 1 jaar! 

Aan de reacties te horen viel de slinger erg in de smaak en hij werd meteen opgehangen! Misschien kan de slinger de komende jaren nog voor Stijn worden opgehangen! Dat zou leuk zijn natuurlijk. 







En ja, wat is dit heerlijk zeg, driehoekjes haken. Het gaat lekker snel, en het aan elkaar maken is ook een leuk klusje! Je meerdert steeds alleen aan de zijkanten, waardoor je zo'n mooie perfecte driehoek krijgt en je kan hem daardoor zo groot maken als je zelf wilt. De letters heb ik er ook met lossen ingehaakt. 
Hij is erg leuk geworden hè? En ook zeker voor herhaling vatbaar voor verjaardagen en gelegenheden!

Het driehoek patroon heb ik weer van Karinaandehaak, zij haakt ook nog een randje rondom, maar dat vond ik bij deze stoere(mannen)slinger niet nodig!