donderdag 21 februari 2013

Lentekriebels!

Lente
Lente
Lente
over nog maar 1 maand!


Hebben jullie er net als ik, ook zoveel zin in? Ik ben begonnen met een lentetafel en ben al lekker aan het haken in lentekleurtjes!
Helaas, toen ik vanmiddag de winkelstraat doorliep, waren er nog geen paastakken. Volgende week nog eens proberen dus! Ik heb wel een geweldig gemêleerd bolletje paaskleuren gevonden. Op het plaatje een klein stukje te zien van de kleuren van deze bol, alvast een bloem gehaakt.


Ik ben erg benieuwd naar jullie paashaaksels!! Reageer, plaats een link of breng een idee aan, het lijkt me een leuk idee om een Lente pagina te maken, met leuke paasknutsels, paasideeën, paaspatronen, eitjes, vogeltjes, bloemetjes, lentetafels, alles is welkom! Laat me weten in een reactie onder dit bericht!

Eerste tip alvast: leuke kleine en  vooral goedkope lentefrutsels bij de Wibra!
7 opmerkingen:

 1. Hey Dedy,
  Waar heb je die leuke katoen (denk ik?) gehaald?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wilde je al een berichtje sturen. Ik reed op de nassaulaan, in de bus. Ik zag links ineens staan: 'breien en zo', heb als een gek op de knop gedrukt en ben de bus uitgestapt! Wat denk je, een geweldige wolwinkel! Met nog veel leukere gemeleerde katoen kleuren, echt wat voor jou! Deze link zie je de kleurtjes:

   http://1.bp.blogspot.com/-R4HOKPqE3VU/UQFaPU1TYxI/AAAAAAAAFlg/tKbHg8PD8VM/s1600/cotone+print.jpg

   Verwijderen
  2. breien enzo op de nassaulaan in haarlem! daarnaast zit ook nog een leuke tweedehands zaak. zou zeker even heen gaan! op haarlem station bus pakken richting centrum verwulft en halte ervoor uitstappen

   Verwijderen
  3. ohja, boekenvoordeel nog steeds 3 plus 1. phildar

   Verwijderen
  4. Oehhh ik kan niet wachten! :)
   Ik ga dan zeker van de week kijken!
   Bedankt!

   Verwijderen
 2. ziet er al helemaal lente en gezellig uit zeg

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje plaatst! Groetjes, Dedy