woensdag 29 mei 2013

Deken

Oke, het is nog niet helemaal af, maar ik kon het niet laten hem alvast te laten zien. Is het geen plaatje? Het wordt een babydeken of gewoon een sier deken. Zoals je ziet moet ik ook nog afhechten enzo.
Mijn (p)inspiratie haalde ik natuurlijk van Pinterest, maar ik kan met trots zeggen dat het ontwerp helemaal van mezelf is! Ik heb wel wat leuke patronen hier en daar gebruikt, maar dat was nog een heel gepriegel want het moest naturlijk precies uitkomen met het aantal steken. 
Hier heb ik het idee vandaag gehaald en ook een aantal leuke patronen, het is zeker de moeite waard om er eens te kijken. 



Ondertussen ook nog dit vierkantje gehaakt, hij moet nog even mooi vierkant worden getrokken. Ik maak er nog 3 en dan maak ik er een kussen van denk ik. Patroon van Ravelry! 


Nog een leuke schildpad gehaakt, weet ook meteen weer waarom ik nooit amigurimis maak! Dat gepriegel met vasthechten enzo, bah!

 
En dan nog even een mooie foto van m'n deken! Als hij helemaal af is, laat ik hem nog eens zien. 

Tot snel! 




14 opmerkingen:

  1. Dat is een prachtige deken geworden! Vast een leuk werkje om allerlei patroontjes en kleurtjes bij elkaar te zoeken, zo is 't helemaal je eigen deken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gave deken zeg. Mooi al die patroontjes bij elkaar en herlijke kleurtjes ook. Lieve groet jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die deken ziet er prachtig uit! Echt mooie kleuren, zacht en toch kleurig.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Helemaal gipsy fashion. Zo klaar om in een veelkleurige woonwagen te gebruiken. Eén of andere baby gaat er zeker lekker onder soezen.

    Well done!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je deken is schitterend! fijne dag,lieve groet Musje.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. OMG Dedy!!!!!!!!!!!! Prachtige deken ben gewoon jaloers, zo ontzettend mooi :):):) En je vierkantje is ook al zo prachtig, kijk nu al uit naar je kussen! X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Supermooi deken, wow!

    Liefs *TwinklezCreations

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooi! Kijk je niet op tegen het afhechten... ;-) Sinds mijn eerste deken hecht ik draadjes altijd meteen tussendoor af. Maar ziet er mooi uit! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik doe ook een hoop meteen hoor! Maar moet nu nog een boel. Idd echt rotwerkje! Bedankt voor je berichtje.

      Verwijderen
  9. Prachtige deken hoor, maar weet je zeker dat je niet mee doet met de crochet-along van Little Woollie?
    http://littlewoollie.blogspot.nl/p/mixed-stitch-stripey-blanket-crochet.html
    Jouw deken lijkt er ENORM op!
    Groetjes, Charlotte

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat kan goed kloppen. Als je goed had gelezen had je ook gezien dat ik little woollie als inspiratie bron vermeld heb. Ik heb een aantal patronen bij haar vandaan gehaald en een hoop zelf toegevoegd

      Groetjes.

      Verwijderen
  10. Sorry, ik had inderdaad niet op de link geklikt. Wist je dat je je bij little woollie ook kan aanmelden? Er us zelfs een optie om linkjes te delen. Heel leuk om te zien dat jij ook meedoet! Met eigen toegevoegde patroontjes! Superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw, wat wordt dat dekentje mooi zeg!! (en met al die kleurtjes moet je ook veel draadjes wegwerken enzo, pfft... Maar dat is ook waarom ik niet zo'n fan ben van amigurimi-geprutsel, hihi). Ik ben heel benieuwd hoe je dekentje eruit ziet als ie af is!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. SteelSeries' new Titanium Cost has to be dismantled - TITEN
    SteelSeries' new mens titanium earrings Titanium cost has to be dismantled. titanium machining This will titanium white dominus be titanium nipple bars the only way to make the steelSeries' new titanium oakley titanium sunglasses cost,

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje plaatst! Groetjes, Dedy