donderdag 11 april 2013

Kroon!Zojuist heb ik me even gestort op dit ontzettend leuke patroon dat ik voorbij zag komen bij Blijdatikbrei. Het is een japans telpatroon, maar als je hier een beetje mee overweg kan, is het niet lastig! Mij lukte het in 1 keer in ieder geval.

Gehaakt met oranje katoen en een glitterdraad samen. 
Mooi geworden hè? Ik ga zometeen nog wat leuke rood wit blauw haaksels maken zodat mijn thema hoekje weer leuk gevuld is!Vanmiddag even bij de ikea gewist en leuke bloempotjes gescoord. Ook nog wat mooie oranje kaarsjes en een leuk oranje kussen. Verder heb ik een opbergbak voor mijn haakspulletjes voor naast de bank gekocht, want het werd een steeds grotere bende! Dan te bedenken dat er nog een hele kast is gevuld met haakspullen en knutselspullen.

7 opmerkingen:

 1. had hem daar voorbij zien komen vind de jouwe ook geweldig......word van tekeningen helaas geen wijs
  ♥♥♥♥
  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk die kroon.
  En leuk dat je nu ook blogt op haak maar aan! Slim!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat knap dat je zo'n patroon kan breien!
  Heel mooi! Stijfsel er in, diadeem er onder en klaar voor onze (voorlopig) laatste koninginnedag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi gedaan, en ja idd even laten stijven met suikerwater of textielverharder. Met de nieuwe Koningsdag staat hij ook leuk in je haar. Ik heb ook een kroontje gehaakt en op een haarband genaaid voor mij dochter. Maar deze is heel mooi!!! Ik ga hem pinnen!
  Groetjes Hendrika ut Fryslan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauwie deze is mooooiiiii!!!!!!! Ik weet niet dat je mijn blogbericht vorige week hebt gelezen, BEDANKT wat je opgestuurd hebt :) is dat van mij ook aangekomen?
  Lieve groet Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk... ik zet je morgen extra in de kijker bij de volgende link your stuff op ikblogjijblogt!!! Wees vrij om dat weer te doen ;-)
  Groetjes Sofie 'Fie bakt, haakt en naait!'

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje plaatst! Groetjes, Dedy