dinsdag 30 juli 2013

Grote update! & Webshop!
Zo, een tijdje niet geblogt! Daar had ik echter een hele goede reden voor. Vorige week zaterdag stond ik op de jaarmarkt in IJmuiden en ik wilde m'n kraam wel lekker vullen natuurlijk. Ik ben dus hard aan de slag geweest. Hierboven een impressie van de kraam! 
Ik heb een ontzettend gezellige dag gehad, er kwamen veel bekenden langs en heb zelfs nog leuk verkocht ook! De mensen waren eigenlijk allemaal heel enthousiast over m'n spullen. Ik ga zeker nog eens op een markt staan! 

Hierboven  en hieronder wat sleutelhangers die erg in de smaak vielen. Alle uiltjes verkocht!

Twee poncho's gemaakt voor de markt. Ik heb ze niet verkocht, maar wel 2 poncho's op bestelling! En het deken natuurlijk, ook niet verkocht, maar hij stond erg leuk bij de kraam.  Nog wat telefoonhoesjes. Ook een aantal van verkocht!

En deze leuke setjes!


De poncho hierboven maakte ik na de jaarmarkt op bestelling. Morgen gaat hij op de post!

En dan nog deze leuke mandjes voor op een babykamer. Vanochtend even langs gebracht en ze staan erg leuk. 

Verder heb ik een tijdje geleden een webshop geopend op etsy.com. Er staat nog niet zoveel op maar ik ben er druk mee bezig. Een item plaatsen is nog best een hoop werk aangezien ik toch ook wel mooie foto's wil plaatsen. Je kan in ieder geval alvast een kijkje nemen!


7 opmerkingen:

 1. Wat ziet dat er gezellig uit!
  Leuk dat je ook wat kunt verkopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie dingen heb je gemaakt.
  Je deken vind ik erg mooi. Heb je daar patroon van of waar kan ik het patroon vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Linda, het deken heb ik deels van het blog van little whoolie gehaald. Het is vooral een beetje oefenen met veel verschillende patronen.

   Verwijderen
 3. Het zier er echt heel leuk uit Dedy!
  Zo balen dat ik er niet bij kon zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuke spulletjes (en dan ook leuk als je er flink wat van verkoopt he)!. Je hebt volgens mij echt heel hard gewerkt om zoveel moois te maken. En dan nu nog opdrachten ook, dus je blijft lekker bezig. 't Zou ook mooi zijn als je via etsy nog meer kunt verkopen, succes ermee.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje plaatst! Groetjes, Dedy