maandag 24 juni 2013

Sjaal & jaarmarkt.


Nog een omslagdoek af! Weer het patroon van Lion Brand, South Bay Shawlette. Heb hem gehaakt van 3 bollen roze acryl van de Wibra. Deze is van zichzelf al heel mooi gemĂȘleerd. Er volgen er binnenkort nog meer van de Wibra bollen, lijkt me leuk voor op de aankomende jaarmarkt.


Het wordt mijn eerste jaarmarkt, dus ik ben vol op aan het haken, ik wil graag met lekker veel kleurtjes de mensen aantrekken dus daar ben ik mee bezig. Ik hoorde dat sleutelhangers erg in de smaak vallen, dus gisteravond deze hierboven nog even in elkaar gezet. Het bloemetje heb ik nagemaakt van een plaatje op google, heb er dus helaas geen patroon van en ik wil ook geen rechten schenden door het patroon uit te schrijven.

Ik zie nu pas, heel stom, dat het bovenste bloemetje van de verkeerde kant is gefotografeerd. Nouja, helaas. En nog even wat kleine projectjes om de kraam te vullen ;)

Ben erg benieuwd naar tips en ervaringen over jaarmarkten! Verkoop je een beetje? Wat verkoopt het beste? 

Tot snel!

(ps: weet iemand waarom mijn foto nooit verschijnt in de begin lijst, waar je de blogs leest?)


5 opmerkingen:

 1. Wow, wat is het allemaal weer supermooi!
  Succes en plezier op de jaarmarkt, ik kan je helaas geen tips geven (:

  Liefs *TwinklezCreations

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh heel mooi! Ik heb al zo vaak met die mooie gemeleerde acryl van de wibra in mijn handen gestaan... grote kans dat ik ze binnenkort toch nog koop. Als ik dit zo zie is dat zeker de moeite waard! :)
  Groetjes, Janne
  krulstaartje.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja leuk is dat he....haakt heerlijk weg zo'n sjaal/omslagdoek.Ik heb er ook 2 gehaakt en denk ook vaak om er te gaan haken voor te verkopen....of aan kennissen,familie of ??? op een of andere markt,in het voorjaar zal er op mijn werk wel weer een ladiesnight gegeven worden,wie weet dat ik daar zelf ook bij ga staan met wat haaksels:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi! Wat is de shawl mooi geworden! Ik heb hier ook zo'n bol van de Wibra liggen, misschien nog maar even 2 erbij halen? :) Succes met je markt, ik vind je spulletjes heel mooi! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooi, je sjaal. Is dat acryl van de Wibra de saskia??

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje plaatst! Groetjes, Dedy